Van 8 november tot en met 12 december kan je in The Whitehouse Gallery, Groot Park 2 Lovenjoel terecht voor een markante Duo-show.  Een duo show van Anastasia Bay en Warre Mulder. De vernissage is gepland op 8 november van 15 tot 20 uur.

Anastasia Bay

Anastasia Bay (1988) woont en werkt in Brussel. Zij studeerde schone kunsten bij François Boisrond in Parijs. Met uitgesproken vormen en lijnen exploreert zij de figuratieve schilderkunst.

Als onderwerp gebruikt zij thema’s uit de klassieke canon; naakten & stillevens. Ze is mede-oprichter van het Brussels tentoonstellingsplatform Clovis XV.

Warre Mulder

In de sculpturen van Warre Mulder (België, °1984) worden vormen en technieken op een speelse manier gecombineerd. Uit combinaties van keramiek, hout en kunststof ontstaan kleurrijke creaturen die lijken te zijn opgeroepen uit een absurde wereld. Warre Mulder heeft de intentie de sculpturen een ziel mee te geven. Om dit te bereiken wordt er door de kunstenaar gesampled uit het onuitputtelijke archief van de sculpturale traditie waarin er geen onderscheid wordt gemaakt tussen religieuze sculpturen en de bezielde kinderwereld van speelgoed.

www.whitehousegallery.be

Foto: The Whitehouse Gallery